Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    9
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by digi247 View Post
    Still glitching on mine and worse than before, must just be me.
    didgi are you using a channel list from some where ? i done my own for my set up factory reset and start again then scan your own channels then if its not working pm me.
    Last edited by Sicilian; 01-04-12 at 17:18. Reason: removed some rule break stuff!

  2. The Following User Says Thank You to jok64 For This Useful Post:

    digi247 (01-04-12)

  3. #32
    Senior Member digi247's Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    184
    Thanks
    16
    Thanked 60 Times in 43 Posts
    Quote Originally Posted by jok64 View Post
    didgi are you using a channel list from some where ? i done my own for my set up factory reset aqnd start again then scan your own channels then if its not working pm me ill line you a test line we will try that ok bro
    Hi Jok64,

    Thanks for the offer mate its not my box i got it for my mate when i did an install for him last year when they first came out as i usually install the 5402 what a mistake i wish i had never bought this damn thing i get earache all the time LOL.

    Anyway here is what i did.

    1. Factory Reset receiver from menu, Then switched it off.
    2. Installed latest patch onto 5302 and then factory reset again, Then switched off.
    3. put all settings back in and the only thing i did different instead of a new rescan for channels i put my mates channel list back on from the previous firmware.

    Anyway he tried to watch some channels the other evening and he says its worse than what it was before, and we also reset his router at the same time.

    I am going back tonight to see if i can reflash it again and this time do a rescan for channels instead of uploading his made up one and see if that works.

    Did you do anything different than me.

  4. #33
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    20,286
    Thanks
    18,132
    Thanked 19,055 Times in 5,062 Posts
    Re-scan the channels, dont use channel list.
    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE

    Mut@nt HD2400, Technomate TM-Nano-3T, Technmate TM-Nano 2 Super
    Ferguson Ariva HD 102 Mini, 103 + 203 + S300
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish


  5. The Following User Says Thank You to Sicilian For This Useful Post:

    digi247 (01-04-12)

  6. #34
    Senior Member digi247's Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    184
    Thanks
    16
    Thanked 60 Times in 43 Posts
    Thats what i intend to do later do another reset load the patch again and rescan a new channel list from scratch

  7. #35
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    9
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yea dont use another channel list scan your own that might be your problem i mentioned this to you on another forum just came here and seen scillian mentioned it too

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •